En ny tid är uppenbarligen på väg!

Plötsligt är det som såväl politiker som mainstream tidningar har blivit upplysta.

De förstår, att det finns ett problem. De kallar det ”gäng-problem”. Men de har svårt att uttrycka varifrån gängen kommer och var gängen har sitt fundament.i Sverige

Vi som varnat i åratal får räkna med att vi aldrig kommer till heder igen. Det är så världen fungerar. Whistleblowerna (budbärarna) blir avrättade (karaktärsmördade) och endast ett fåtal får upprättat sin heder – de flesta postumt.

Jag personligen har inga behov för upprättelse. Jag har inte heller behov av att hämnas på de, som ljugit sig till sina karriärer de senaste 3-4 decennier.

Jag har däremot behov av sanning och ett slut på lögnarna om allt det som förstör samhället och sliter sönder lojaliteten och omsorgen som finns bland människor i ett homogent samhälle.

En av de lögner jag kämpat hårdast emot, är lögnen om Islam som fredens religion och tystnaden om det framtida ragnarök som införseln av islamisk familj och klanvälde i ett modernt samhälle – oförberedd på rå barbari – utom allt rimligt tvivel vill medföra, när detta tänkande tar över för allvar i myndigheternas strukturer. En tydlig teckning finns sedan länge, och bilden har nu tagit så kalejdoskopiska uttryck, att det ljugande etablissemang och dess sovande lakejer inte längre kan dölja det!

Islam är inte fredens religion. Islams interna DNA är kvinnoförtryck, klanfejder, hedersvåld och utnyttjande av de svagare medlemmarna inom familj, klan och umma. Utåt är det utnyttjande, förtryck – i värsta fall mord – av alla som inte tror på Allah, maktdemonstrationer (genom våldtäkt, överfall och besinningslös terror) samt förslavning (dhimmifiering) av mindretalsgrupper eller hela nationer.

Det är på tiden att inte bara stoppa lögnen, men även stoppa och reversera inflödet av människor från islamiska länder, som inte tillhör de minoriteter som jagas av den regerande islamiska majoriteten.

Islam har aldrig medfört fred. Islam har endast medfört våld, mer våld, förtryck av ”icke islamtroende män” och rå ursinnig terror!